MESSINA

MESSINA Wij zijn origineel Italiaans

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1679 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Messina. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2022 om 20:06 Pizzas waren weer heerlijk. Zat er al heel de dag aan te denken . Zat gratis wijn bij die ik heb afgeslagen omdat ik alcoholist in herstel ben .
20 jun 2022 om 22:17 Het ijs was verrukkelijk.En van de maaltijden hebben we erg genoten.Heerlijk stokbrood met voldoende kruidenboter.En erg leuk een flesje rode wijn gratis erbij.super
16 jun 2022 om 19:23 Fritto misto was niet te eten…zonde van het geld, had meer kwaliteit verwacht.
8 jun 2022 om 22:20 Aardige bezorger Op de pizza mozzarella zat geen mozzarella…
7 jun 2022 om 21:55 Lasagne tradizionale was echt niet lekker. Persoonlijk vond ik het slechtste lasagne die ik heb gegeten, nauwelijks vulling. Antipasto mediterrane vond ik plakjes vleeswaren oud smaken en ontzettend droog en wat erbij zat ook niet bijzonder lekker
5 jun 2022 om 17:45 Lekkere pizza (zalm), prima huiswijn (wit) en snelle bezorging. Ik bestel hier graag!
31 mei 2022 om 18:12 Heerlijk!! En de bezorger is een volhouder, Ik had een foutief adres ingevuld maar hij wist me alsnog te vinden... Top!
30 mei 2022 om 10:44 Heel lekkere pizza’s!
29 mei 2022 om 20:25 Het eten is erg lekker en alles is goed verpakt, Aardige bezorger.
17 mei 2022 om 18:16 Altijd goed en fantastisch lekker ijs!
12 mei 2022 om 20:48 Zoals altijd was het eten lekker. Vriendelijke bezorger!
9 mei 2022 om 21:06 Really tasty tagliatelle carbonara. Also free and fast delivery. I will definitely be ordering here again.